Baguette Carpaccio
Ingrediënten
Ingrediënten voor 2 half Baguettes:
O 1 verpakking Délifrance half Baguettes
O Ongeveer vijf plakjes carpaccio per broodje (dit is natuurlijk maar net wat je zelf lekker vindt)
O Klein handje rucola
O 2 á 3 theelepels groene pesto
O Eetlepel pijnboompitten (per broodje)
O Klein handje Grana Padano kaas
Bereidingswijze
Een broodje carpaccio, een echte klassieker! Ondanks dat bestaan er veel varianten van het broodje. Onze variant beleggen we met pesto, rucola, pijnboompitten en Grana Padano kaas.
Als je al eerder gebruik hebt gemaakt van onze recepten dan weet je inmiddels wel dat je de oven op 210 °C moet voorverwarmen. Zodra de oven op temperatuur is neem je de broodjes uit de verpakking, plaats deze op een rooster in de oven. Bak de half baguettes vervolgens in circa 8-10 minuten goudbruin.
Om de baguette het beste tot zijn recht te laten komen doe je er goed aan om de baguettes even met rust te laten en af te laten koelen. Snij hem vervolgens open en smeer een laagje groene pesto op het brood. Verdeel vervolgens de rucola over het broodje heen en daarbovenop de plakken carpaccio. Strooi vervolgens naar wens een hoeveelheid pijnboompitten en Grana Padano kaas als topping over je brood.
Et voila, Bon Appetit!