Petit Pain – salami met mozzarella
Ingrediënten
Gebruik je liever een airfryer? Dat kan natuurlijk ook, de airfryer moet op 200 C en de broodjes moeten 5 minuten in de airfryer.
Ingrediënten voor 4 porties:
O 1 verpakking Délifrance Petit Pains (4 broodjes per verpakking)
O 2 bollen mozzarella (1/2 bol per broodje)
O 8 plakjes salami (2 plakjes per broodje)
O 1 zak rucola (handje per broodje)
O 4 tomaten
Bereidingswijze
Begin met het voorverwarmen van de oven op 210°C. Snij vervolgens de bollen mozzarella en de tomaten in plakken. Neem vervolgens de broodjes uit de verpakking, plaats deze op een rooster in de oven. Bak de Petit Pains vervolgens, in de voorverwarmde oven, in circa 8-10 minuten goudbruin.
Om de beste smaak te ervaren en de broodjes goed open te snijden is het goed om de broodjes even af te laten koelen. Na het opensnijden van de pistoletjes vul je deze eerst met rucola, gevolgd door de salami, twee plakken mozzarella en als finishing touch drie plakken tomaat.
Smullen maar!