Petit Panini Mozzarella met tomaat en pesto
Ingrediënten
Ingrediënten voor 4 Petit Panini:
O 1 verpakking Délifrance Panini
O 2 á 3 bollen mozzarella (ongeveer een halve bol per panini)
O 2 á 3 tomaten (twee stevige plakken per panini)
O 1 á 2 theelepels groene pesto
Bereidingswijze
Deze Petit Panini is de laatste aanwinst van de Délifrance familie. En wist jij dat onze (Petit) Panini niet alleen in de oven kan maar ook heerlijk en makkelijk onder de contactgrill kan. Daarom in één recept twee varianten waarop jij van dit heerlijke broodje kunt genieten.
Verwarm de contactgrill goed voor, voor het beste resultaat. Beleg de Petit Panini al van te voren met twee plakken tomaat, drie plakken mozzarella en een goede laag groene pesto. Stop de belegde Panini’s vervolgens onder de voorverwarmde contactgrill. Laat het broodje ongeveer 4 minuten op 230 °C onder de contactgrill.
Verwarm de oven eerst voor op 210 °C en plaats vervolgens de Petits Panini in de oven voor circa 7-8 minuten. In de tussentijd kun je het beleg voor je Panini alvast voorbereiden door de tomaten en mozzarella in plakjes te snijden.
Zodra de Panini afgebakken is, doe je er goed aan om de producten even af te laten koelen. Hierdoor snij je het broodje beter open en heb jij een mooi belegde Panini op je bord liggen.
Et voila, Bon Appetit!